Outdoor Sport Raalte

Ontdek de gaafste manier om in de buitenlucht fit te worden, onder begeleiding van de ervaren trainers van Sportstudio Raalte.

Wij bieden de volgende outdoor trainingen aan

Obstacle Training Raalte

Obstacle-FIT

Obstacle FIT is een trainingsvorm die je algemene fitheid verbeterd door te hardlopen, te klimmen in de hindernissen in combinatie met oefeningen in de stormbaan. Deze trainingsvorm past ook goed bij sporters die het leuk vinden om soms een obstaclerun te lopen.

Wil jij ook heerlijk buiten sporten en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer informatie>

Trainen voor Obstacle Runs

Doe jij mee met een obstacle run of wil jij er één gaan lopen? Wil jij voorbereid over de finish lopen? Dan zijn deze obstacle run trainingen iets voor jou. Wij zijn partners van Yu-Man-Race, BroekstacleRun Broekland, Farmstacle Run Heino en Obstacle Run Sport Olst.

Met onze trainingen bieden wij jou:

  • Gerichte trainingen
  • Focus op techniek
  • Doorzettingsvermogen, conditie en kracht
  • Specifieke behendigheid en knijpkracht

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen beteken? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Bootcamp-FIT

Bootcamp-FIT, is een leuke groepstraining in de buitenlucht met conditie- en krachtoefeningen. Deze trainingen zijn speels ingericht om op een leuke uitdagende manier fit te worden. Bootcamp-FIT is voor iedereen. Je traint op je eigen niveau, of je nu beginner of gevorderd bent.

Wil jij ook heerlijk buiten sporten en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Obstacle Teens & Kids

Klimmen en klauteren. Iets wat je kinderen vaak niet hoeft te leren. Sommige kinderen zijn geboren aapjes, anderen hebben wat meer oefening nodig. Zo leren ze een goede voetklem zetten, gaan ze op een speelse manier werken aan hun conditie, leren ze samen te werken en bovenal plezier hebben aan het trainen met elkaar. 

Er wordt soms gebruik gemaakt van losse materialen in spelvorm. Meeste tijd wordt besteed aan klimmen en hangen in de obstacle baan. Deze les is verdeeld in twee groepen. De eerste groep Obstacle kids van groep 5 t/m groep 8 en de tweede groep Obstacle Teens 12 t/m 15 jaar.

Wil jij ook heerlijk buiten sporten en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Obstacle Teens & Kids Raalte

Ouder en kind Obstacle FIT

Zijn jullie stoer genoeg voor obstakels, uitdaging en FUN? Leer tijdens de Ouder en kind obstacle-FIT training hoe je samen de obstakels overwint.

Je klimt over muurtjes, evenwichtsbalken en slingert als een aapje door de touwen. Jullie helpen elkaar bij iedere hindernis. Tijdens de trainingen staan samenwerken, communicatie, grenzen verleggen en vooral plezier hebben centraal!

Deze trainingen zijn voor kinderen (ouders) van groep 5 t/m 8

Wil jij ook heerlijk buiten sporten en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?