Outdoor Fitness Raalte

Maandag 30 mei gaat Outdoor Fitness Raalte van start! Ruim 600m2 aan trainingsruimte buiten, met alle mogelijke materialen. Zaterdag 28 mei houden wij een open huis van 10:00-14:00. Zet deze datum in je agenda! Zo ontvang jij als eerste alle benodigde informatie om te kunnen starte

Outdoor Fitness Raalte biedt jou de volgende trainingen aan:

Fit Outdoor

Een 45 minuten outdoor fitness workout waarbij cardio en kracht wordt afgewisseld. Deze training is ideaal voor iedereen die fitter, sterker of slanker wil worden/blijven. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en elke week is de training anders. Een super leuke, uitdagende en afwisselende training welke in groepsverband plaatsvindt.

Boxing Outdoor

Een 45 minuten outdoor fitness workout waarbij boxing en fitness oefeningen worden afgewisseld. Je traint samen in een groep. De samengestelde trainingen van outdoor boxing is voor mannen en vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om je conditie te verbeteren. We maken gebruik van bokszakken, pads en diverse fitness materialen.

Cross Kamp

Een 45 min outdoor fitness workout waarbij we terug gaan naar de basis. We werken hier met zandzakken, houten balken, autobanden, touwen en veel meer. Samen in een groep voer je diverse opdrachten met vele soorten materialen. Een training voor iedereen die van een beetje uitdaging houdt.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over Outdoor Fitness

Wil jij alvast meer informatie over Outdoor Fitness Raalte? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.