Partners van Sportstudio Raalte

Fysiotherapie Kracht

Kracht,  dat is waar wij voor staan. Door zinnige zorg zelf je klachten de baas.

Onze behandelwijze brengt jou verder. Niet alleen op korte termijn, maar structureel. Samen werken we aan zelfredzaamheid, zelfregulering en zelfkennis. We bieden zinnige zorg.

Fysiotherapie Salland

Een praktijk met locaties in heel Salland en zijn hoofdvestiging in Raalte. De praktijk waar u moet zijn voor een ruim aanbod aan fysiotherapie op hoog niveau!

Hotel inn Salland

Geniet van een landelijke ambiance, persoonlijke aandacht en goed eten.

Hotel Inn Salland beschikt over 41 hotelkamers die zijn voorzien van alle luxe van een driesterren plus hotel. Geschikt voor zakenreizigers en stellen, maar ook voor gezinnen en groepen. Zo beschikt het hotel naast één- en tweepersoonskamers zelfs over vier- en zespersoons kamers.

Sportbedrijf Raalte

Sportbedrijf Raalte is sinds 2015 een verzelfstandigde maatschappelijke organisatie. De gemeente Raalte is oprichter en enige aandeelhouder van Sportbedrijf Raalte. Daarnaast is de gemeente Raalte eigenaar van de sportaccommodaties die Sportbedrijf Raalte exploiteert en opdrachtgever in sportstimulering. Sportbedrijf Raalte geeft uitvoering aan het beleid van de gemeente. Daarbij houdt Sportbedrijf Raalte rekening met de maatschappelijke prioriteitstellingen:  onderwijs, verenigingen, overige sport, commercieel.

Yuman Race

Wij hebben de ambitie om zo mogelijk YU MANS – racers, kijkers of jezelf – een memorabel kippenvel moment te bezorgen. Wij geloven dat unieke en uitdagende en spectaculaire events mensen uitdagen het maximale uit zichzelf te halen.
Met een jonge dynamische club mensen organiseren wij in Hellendoorn sinds 2012 één van de mooiste OBSTACLE RUNS van Europa. Dit doen we sinds 2020 onder onze nieuwe naam: YU MAN RACE! Onder deze naam organiseren met ons team dit jaar zes unieke en spectaculaire events. Gezondheid vinden we ontzettend belangrijk. Daarom brengt YU MAN RACE, samen met haar partners, Nederland in beweging.

Liefveld Coffee

‘Wij willen impact maken en kansen creëren met onze koffie. Voor alle mensen langs de route van koffieboer tot aan jouw koffiekopje. Dat doen we met onze eigen (h)eerlijke Direct Trade ‘1000&1 Opportunities’ koffie uit Ethiopië. Omdat wij vinden dat iedereen een eerlijke kans op een mooie toekomst verdient!’