Partners van Sportstudio Raalte

Fysiotherapie Kracht

Kracht,  dat is waar wij voor staan. Door zinnige zorg zelf je klachten de baas.

Onze behandelwijze brengt jou verder. Niet alleen op korte termijn, maar structureel. Samen werken we aan zelfredzaamheid, zelfregulering en zelfkennis. We bieden zinnige zorg.

Fysiotherapie Salland

Een praktijk met locaties in heel Salland en zijn hoofdvestiging in Raalte. De praktijk waar u moet zijn voor een ruim aanbod aan fysiotherapie op hoog niveau!

Hotel inn Salland

Geniet van een landelijke ambiance, persoonlijke aandacht en goed eten.

Hotel Inn Salland beschikt over 41 hotelkamers die zijn voorzien van alle luxe van een driesterren plus hotel. Geschikt voor zakenreizigers en stellen, maar ook voor gezinnen en groepen. Zo beschikt het hotel naast één- en tweepersoonskamers zelfs over vier- en zespersoons kamers.

Sportbedrijf Raalte

Sportbedrijf Raalte is sinds 2015 een verzelfstandigde maatschappelijke organisatie. De gemeente Raalte is oprichter en enige aandeelhouder van Sportbedrijf Raalte. Daarnaast is de gemeente Raalte eigenaar van de sportaccommodaties die Sportbedrijf Raalte exploiteert en opdrachtgever in sportstimulering. Sportbedrijf Raalte geeft uitvoering aan het beleid van de gemeente. Daarbij houdt Sportbedrijf Raalte rekening met de maatschappelijke prioriteitstellingen:  onderwijs, verenigingen, overige sport, commercieel.

Yuman Race

Wij hebben de ambitie om zo mogelijk YU MANS – racers, kijkers of jezelf – een memorabel kippenvel moment te bezorgen. Wij geloven dat unieke en uitdagende en spectaculaire events mensen uitdagen het maximale uit zichzelf te halen.
Met een jonge dynamische club mensen organiseren wij in Hellendoorn sinds 2012 één van de mooiste OBSTACLE RUNS van Europa. Dit doen we sinds 2020 onder onze nieuwe naam: YU MAN RACE! Onder deze naam organiseren met ons team dit jaar zes unieke en spectaculaire events. Gezondheid vinden we ontzettend belangrijk. Daarom brengt YU MAN RACE, samen met haar partners, Nederland in beweging.

Koffie Salland. (H) eerlijke koffie met goede service

Liefeld Koffie

Iedereen kan koffiemachines leveren en bonen verkopen. Maar de machines perfect afstellen om de perfecte koffie te zetten, dat is vakmanschap. En dat is pas het begin van onze passie voor koffie. Martin wordt Meester Koffieproever. Zo kan hij de verschillen tussen koffies proeven en het smaakpalet verbeteren. Wij genieten van de verschillende smaken die wij elke dag weer proeven en mogen laten proeven.