Personal Training in Raalte

Met personal training bij Sportstudio Raalte kies jij voor persoonlijke trainingen in een kleinschalige studio of buiten bij ons outdoor terrein. Dit alles onderbegeleiding van ervaren personal trainers.

Wij bieden de volgende keuzes in personal training

Personal Training dame één op één

Één op één personal training

Met de één op één personal training in Raalte ga jij samen met jou vaste personal trainer aan de slag. We starten met een intake om jouw persoonlijk doel te bespreken. Vanuit de intake wordt jouw belastbaarheid in kaart gebracht en vanuit hier zal jou coach een persoonlijk programma gaan opstellen. Na de intake zal de coach alles met je bespreken en zal hij/zij een persoonlijk advies uitbrengen. Vanuit hier maken jullie samen een plan van aanpak.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


Ja, ik wil meer informatie>

Duo personal training

Met duo personal training kunnen we zowel binnen onze studio als buiten op het outdoor fitness terrein trainen. Dit is geheel afhankelijk van jullie wensen. Met duo personal training maken we gebruik van vele soorten trainingen. Denk hierbij aan boksen, kracht en cardio-training. We maken gebruik van vele soorten materialen, kettlebels, halters, zandzakken , ropes en veel meer.

Wil jij weten wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Sportschool Raalte

Medisch personal training

Medisch personal training is voor iedereen die met een medische-indicatie één op één wilt gaan trainen. Onze medische personal trainers zijn speciaal geschoold voor het begeleiden van klanten met medische klachten. Wij werken intensief samen met alle fysiotherapeuten en overige medisch uit-en-omgeving Raalte. Vaak wordt in overleg met de behandelaar en de personal trainer een persoonlijk programma opgesteld.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?