Small Group Trainingen Sportstudio Raalte

Met de Small Group Trainingen bij Sportstudio Raalte kies jij voor kleinschalig sporten onder begeleiding van ervaren personal trainers. Je sport in groepjes van maximaal 8 personen, hierdoor bieden wij jouw alle aandacht die jij nodig bent. Ga jij voor resultaat en zoek jij de juiste begeleiding? Neem dan contact met ons op en we maken samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wij bieden de volgende Small Group Trainingen aan

HIIT & FIT Sportstudio Raalte
HIIT & Boxing Sportstudio Raalte
Medical Fit Sportstudio Raalte
Small Group Fitness man en vrouw

HIIT & FIT

HIIT & FIT is een 30 minuten interval fitness workout waarbij cardio en kracht wordt afgewisseld. Deze training is ideaal voor iedereen die fitter, sterker of slanker wil worden/blijven. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en elke week is de training anders bij Sportstudio Raalte. Het is een effectieve en efficiënte manier van trainen, waarbij je binnen 30 minuten een total body workout doet.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer informatie>

HIIT & Boxing

HIIT & Boxing van sportstudio Raalte biedt het beste uit twee disciplines, namelijk de leukste technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele fitness training. Het is een effectieve en een efficiënte manier van trainen, waarbij je binnen 30 minuten een total body workout doet.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Boksen in Raalte vrouw
Medical Fit Sportstudio Raalte

Medical FIT

Een 45 minuten medisch-fitness workout waarbij cardio en kracht wordt afgewisseld. Je traint hier in groepsverband (max 8 personen) met gelijkgestemde onder begeleiding van een personal trainer. Medical FIT is een speciaal programma voor iedereen die vanuit medisch oogpunt onder begeleiding dienen te sporten en/of te revalideren.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?