Bootcamp Raalte

Met bootcamp Raalte sport je altijd in groepsverband en heerlijk in de buitenlucht. Elke week biedt bootcamp Raalte nieuwe trainingen, waardoor geen week hetzelfde is. De trainingen worden verzorgd door ervaren en professioneel trainers.
Wil jij graag fitter worden en/of afvallen? Deze bootcamp in Raalte biedt de ideale buiten trainingen. Sportstudio Raalte is dé plek voor bootcamp in Raalte! Aarzel niet en neem snel contact op met ons voor het maken van een persoonlijke afspraak. In deze afspraak bespreken we graag samen de mogelijkheden en staan klaar om je te helpen.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ja, ik wil graag meer informatie>
Bootcamp groep Raalte
Buiten Fitness Raalte in

Buiten Fitness Raalte

Ben jij op zoek naar een andere manier van fitness en vind jij buitensporten fijn? Buiten fitness Raalte biedt precies wat jij nodig bent. Elke dag heb je keus uit vele trainingen en kan jij sporten op jouw favoriete tijd. Samen sporten en dat heerlijk in de buitenlucht.
Buiten fitness Raalte heeft zowel een overdekt als open fitness terrein. Bij slecht weer kun je dus altijd droog sporten. Ben jij overtuigd van onze service? Het is mogelijk om een proefles te nemen bij buiten fitness in Raalte.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Obstacle Training Raalte

Met ons obstacle training in Raalte gaan we terug naar de basis. Hardlopen, klimmen en klauteren over ons obstacle parcours. Met obstacle training Raalte bieden we diverse trainingen aan. Sporten doen we samen en dus worden al onze programma’s in groepsverband gehouden. Alle trainingen worden begeleid door professionele coaches. Bij obstacle training Raalte kun je rekenen op een gezellige en ongedwongen sfeer tijdens de trainingen.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Obstacle Training Raalte Sportstudio Raalte
Survival Training Raalte

Survival Training Raalte

Bij Sportstudio Raalte bieden we een prachtige en uitdagende survival baan. Gelegen op een unieke locatie te midden van de natuur, bieden we diverse trainingen aan. Van krachttraining tot het overwinnen van hindernissen, onze cursisten ervaren een intense en leerrijke omgeving. Survival Training in Raalte is ontworpen om zowel fysieke als mentale vaardigheden te ontwikkelen, en ons team van ervaren trainers staan klaar om jou te begeleiden naar succes. Doe mee en ontdek de ware kracht van survival training bij Sportstudio Raalte.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?