12 WEKEN Resultaat Programma

Bij Sportstudio Raalte ben je verzekerd van het behalen van jouw doelen. Je sluit bij ons geen lidmaatschap af voor het resultaatprogramma, maar wij dagen je uit met een op maat gemaakte programma.

100 % Resultaat

In ruil voor jouw commitment ontvangt jij 100% resultaat-garantie! Én je krijgt training van de beste personal trainers van Sportstudio Raalte. Wij zijn overtuigd van onze aanpak, dat wij een garantie geven van 90 dagen! (3maanden) Ben je niet tevreden over het bereikte resultaat dan kun je gewoon kosteloos stoppen!

Ja, ik wil meer informatie...

Let op: Beperkt aantal plekken!

Resultaatprogramma Sportstudio Raalte

Hoe zien de 12 weken eruit?

Welkomstgesprek

Hierin bespreken we jouw wensen en doelen, en hoe wij je als club hierbij kunnen helpen.

We maken samen een plan van aanpak waar we de gewenste begeleiding bespreken.

Programma vaststellen

Hier bespreken we samen welk beweegprogramma het best bij je past. Hierbij kan er gekozen worden voor small group trainingen (max 8 personen) of één op één (personal training).

Je eigen Coach

Je krijgt een vaste coach toegewezen, die jou het gehele traject ondersteunt en motiveert.

Resultaat garantie

Wij zijn zo overtuigd van onze aanpak, dat wij een garantie geven van 12 weken! (3 maanden). Ben je niet tevreden over het bereikte resultaat dan kun je gewoon kosteloos stoppen!

12 weken programma

Het resultaat garantie programma werkt met korte termijndoelen. Door met korte termijndoelstellingen en met vaste evaluatie momenten te werken, blijf je gemotiveerd en gefocust.

Eind Evaluatie

Je bespreekt de behaalde doelen en doorloopt het vervolgplan met je coach.

Resultaatprogramma Fitness Raalte

START NU MET JOUW 12 WEKEN PROGRAMMA!

  • Als jij 100% de stok achter de deur wilt
  • Als jij voor resultaat gaat
  • Als jij de juiste begeleiding nodig bent

Let op: Beperkt aantal plekken!

Succesverhalen van onze klanten

30 kg geleden heb ik besloten om aan mijn gezondheid te werken en al snel kwam ik terecht bij sportstudio Raalte. De knop moest om en ik ben begonnen met 2x personal training. De klik was er gelijk en de persoonlijke aandacht beviel me zeer goed. Tja het was even afzien, maar ik begon het steeds leuker te vinden. Je begint met spierpijn, maar op een gegeven moment zie je resultaat.

Mijn doel was minimaal een jaar er alles voor te geven en dat is gelukt. Mijn leven is ongelofelijk veranderd nu ik 30 kg lichter ben. Hou er wel rekening mee, als je ook tot dit goede idee komt,  dat je op de lange termijn al je kleding kan wegdoen en een hele nieuwe garderobe nodig hebt :-)

Tomas Wagenaar

Ik sport al een tijd met personal training bij Sportstudio Raalte. Die stok achter de deur is zo fijn. Rick (mijn trainer) heeft aandacht voor techniek, leert mij nieuwe oefeningen, zoekt naar uitdagingen, maar zet mij ook aan het denken tijdens gesprekken. Met vragen kan ik altijd terecht. Ik verleg telkens mijn grenzen zowel fysiek als mentaal. Er is altijd genoeg variatie en uitdaging! De begeleiding is persoonlijk, positief en er hangt een fijne, gezellige sfeer. Een dikke aanrader!

Heb zelf mooie resultaten weten te behalen onder begeleiding van personal training. Ben van 93 kg naar 63 kg gegaan!

Lieke Ruiter

Ik sport onder begeleiding van personal training, deze zijn altijd afwisselend en uitdagend en dwingen me tot het uiterste. Dat geldt ook voor de HIIT training, die ik daarnaast één keer in de week doe. De oefeningen worden goed uitgelegd met aandacht voor de juiste technische uitvoering, waardoor ik na de les altijd met een voldaan gevoel naar huis ga. Ik sport nu 1,5 jaar met veel plezier bij Sportstudio Raalte, ben ruim 12 kg afgevallen en stuk fitter.

Evelien Docter