Ontdek Outdoor Sport in Raalte

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om te werken aan je gezondheidsdoelen? Dan zijn onze outdoor trainingen bij Sportstudio Raalte perfect voor jou! Onze groepslessen in de buitenlucht worden geleid door ervaren trainers die je persoonlijk begeleiden en motiveren.

Persoonlijke Begeleiding

Onze outdoor trainingen in Raalte zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht je niveau. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met sporten, onze trainers passen de oefeningen aan op jouw niveau, zodat je altijd op een veilige en effectieve manier traint. We houden rekening met eventuele blessures of beperkingen en passen de training hierop aan. Bij onze outdoor training in Raalte krijg je persoonlijke begeleiding van onze trainers. Ze motiveren en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en bieden ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.

Wil je fitter, energieker of sterker worden op een verantwoorde manier? Kom dan lekker buiten sporten bij Sportstudio Raalte.

Ja, ik wil meer informatie>

Onze Outdoor Trainingen

Bootcamp Sportstudio Raalte FUN

Bootcamp Raalte '' beleef het buiten sporten''

Ontdek bootcamp bij Sportstudio Raalte, waar fitness en plezier samenkomen op ons prachtige bootcampveld. Onze bootcamp sessies zijn gemaakt om op een laagdrempelige maar toch uitdagende manier te kunnen sporten. Ongeacht je fitnessniveau, iedereen kan zijn/haar uitdaging hier vinden.

Ons bootcampveld ligt prachtig gelegen tussen veel groen en biedt de ideale setting voor een afwisselende en uitdagende trainingen. Met een mix van cardio, kracht en functionele oefeningen wordt elke sessie een avontuur op zichzelf. Samen werken we aan onze doelen terwijl we genieten van de energie van de buitenlucht en de positieve sfeer die onze bootcamps kenmerkt.

Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een ervaren sporter, onze bootcamp trainingen bieden een unieke ervaring die je zowel fysiek als mentaal zal uitdagen. Sportstudio Raalte biedt diverse bootcamp trainingen aan op zowel ochtenden, avonden als weekenden.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een proefles aan.

Ja, ik wil meer informatie>

Obstacle Training ''Avontuurlijk Sporten''

Welkom bij Obstacle FIT, waar we je meenemen op een avontuurlijk pad naar sport en uitdaging! Bij ons draait het allemaal om het overwinnen van obstakels, zowel fysiek als mentaal. Onze laagdrempelige en afwisselende aanpak zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht fitnessniveau, kan deelnemen aan ons uitdagende obstacle parcours. Samen werken we aan onze doelen en moedigen elkaar aan.

Het gevoel van saamhorigheid en ondersteuning staan centraal en zorgt ervoor dat elke trainingssessie een ware ervaring wordt. Of je nu traint voor je eerste obstacle run of jezelf wilt blijven uitdagen, bij Sportstudio Raalte vind je alles wat je nodig hebt.

Kom langs en ontdek de energie van obstacle training terwijl je werkt aan een sterker, fitter en veerkrachtiger zelf.

Obstacle Training Raalte Sportstudio Raalte

Trainen voor een Obstacle Run

Ook dit jaar is Sportstudio Raalte weer partner van lokale Obstacle Runs, waar we zelf ook aan deelnemen. Loop jij of wil jij dit jaar een Obstacle Run lopen? Sportstudio Raalte biedt Obstacle Trainingen aan, zodat jij voorbereid en fit van start kan gaan.

Wat bieden wij jou aan?

Techniektraining voor verschillende Obstacle onderdelen. Verder bestaat de training uit hardlopen in combinatie met Obstacle baan en cardio/kracht training. Met deze trainingen ben jij helemaal klaar voor elke Obstacle Run!

Sportstudio Raalte is partner van : Yu Man Race, Farmstacle en Broekstacle

Vraag nu meer informatie over Obstacle Run Training

!!Nu Gratis Proefweek!!

Wij bieden ruim 17 Outdoor Trainingen per week. Zie lesrooster > klik Hier <

Wat zeggen klanten over ons?

"Inmiddels sport ik al weer bijna een jaar bij sportstudio Raalte (outdoor) en ben nog steeds enthousiast en gemotiveerd. Na een periode minder gesport te hebben was ik op zoek naar iets wat bij mij past. Al snel kwam ik het buitensporten bij sportstudio Raalte op mijn pad en na de eerste introductie les bootcamp was ik gelijk om. Door de open en betrokken houding van het team van sportstudio Raalte blijf ik gemotiveerd. Je wordt uitgedaagd om doelen te stellen en je grenzen te verleggen. Zo heb ik vorig jaar mijn eerste obstacle run gelopen met een aantal andere leden onder begeleiding van het team van sportstudio Raalte. Dat was helemaal top! Inmiddels ben ik wekelijks bij de obstacle training te vinden en staan er al meerdere runs in de planning.  Kortom het sporten bij sportstudio Raalte betekent voor mij een moment voor mijzelf om heerlijk buiten bezig te sporten onder leiding van enthousiaste trainers. Daarnaast wordt je uitgedaagd om grenzen te verleggen en daarmee doelen te behalen; een boost voor je zelfvertrouwen''

Margrid Mud

"Al bijna twee jaar sport ik bij Sportstudio Raalte. Ik was opzoek naar een kleine sportstudio met persoonlijke aandacht. Begonnen met binnen lessen maar kwam er al snel achter dat buitensporten veel meer mijn ding is. Het hele jaar ben ik daar drie tot vier keer per week te vinden ongeachte het weer. De afwisselende lessen maakt het elke keer weer leuk. Ook heb ik een tijd één op één training gehad waarbij voeding centraal stond. Elke week weer op die nare weegschaal staan maar uiteindelijk hebben we het doel ruimschoots behaald. Maar vooral het sporten met een leuke groep maakt het elke keer weer een feestje!"

Michel Grondhuis

"Sport studio Raalte daagt mij uit. Door nieuwsgierig te zijn geworden bij het zien van de buitensport onderdelen heb ik een proefles genomen. We zijn nu een jaar later en ik ben nog steeds iedere week benieuwd naar de les. Doordat in iedere week wordt afgewisseld met verschillende oefeningen is het iedere keer weer een verassing met een nieuwe uitdaging op maat. De instructeurs hebben genoeg tips en tricks om mij bij deze uitdagingen te helpen.
Het resultaat is dat ik meer conditie heb, meerdere spiergroepen train en dat ik plezier heb in sporten.''

Floris Hoekerswever