Interesse in Personal Training in Raalte?

Personal training bij Sportstudio Raalte is dé weg naar verantwoord trainen met tastbare resultaten. We bieden niet alleen een op maat gemaakt trainingsschema, maar ook een persoonlijk voedingsplan. Bovendien zorgen we ervoor dat sporten zo leuk wordt, dat je gemotiveerd blijft!

Wij Bieden:

  • Een persoonlijk plan op maat
  • Resultaatgerichte training
  • Gecertificeerde personal trainers
  • Topkwaliteit trainingsfaciliteiten
  • Verminderde kans op blessures, verhoogde kans op succes

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer informatie>

Onze Personal Trainingen

Personal Trainer Raalte

Individuele personal training

In onze individuele personal training sessies in Raalte staat jouw doel centraal. Of je nu je conditie wilt verbeteren, je spieren wilt versterken, of gewoon fitter wilt worden, wij zijn er om je te begeleiden. Als je te maken hebt met blessures of fysieke klachten, beschikken we over de expertise om je veilig en effectief te helpen herstellen.

Streef je naar een krachtig lichaam? Samen werken we aan dat doel met oefeningen die specifiek op jou zijn afgestemd. Voor sporters die hun prestaties willen verbeteren, ontwikkelen we een programma dat je helpt je grenzen te verleggen. Bij ons is personal training meer dan alleen maar trainen; het is een persoonlijke reis naar de beste versie van jezelf.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer informatie>

Duo Personal Training

Het inschakelen van een Duo personal trainer in Raalte is een stap in de richting van een bewuster en gezonder leven, waarbij jij de controle hebt. Samen sporten met een partner biedt niet alleen extra motivatie, maar ook de mogelijkheid om elkaar te ondersteunen en uit te dagen.

Met onze duo personal training sessies krijg je op maat gemaakte begeleiding, afgestemd op zowel jouw individuele behoeften als die van je trainingspartner. Zo krijg je niet alleen de middelen en kennis die je nodig hebt om zelfstandig de beste keuzes te maken voor jouw gezondheid, maar geniet je ook van het plezier en de voordelen van samen trainen.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Duo personal training in Raalte
Medisch personal training in Raalte

Medisch Personal Training

Bij Medisch personal training omarmen we diversiteit als onze kracht. Ons team bestaat uit deskundige trainers, ervaren coaches die nauw samenwerken met professionele therapeuten.

Deze veelzijdige samenstelling verzekert dat we altijd de juiste match voor jou kunnen vinden. Wat je doel of uitdaging ook is, bij ons vind je een specialist die niet alleen begrijpt wat je nodig hebt, maar ook precies weet hoe je te begeleiden op jouw pad naar succes.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat zeggen klanten over ons?

"De 1 op 1 training is mijn stok achter de deur naast het ondernemen wat me telkens weer motiveert om te gaan.
De personal trainers begeleiden me optimaal waardoor de oefeningen worden uitgevoerd zoals het hoort''

Martin Blokvoort

"Aankomend seizoen staan wij aan de start van de Nederlandse Kampioenschappen zijspancross. Om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen hebben wij de hulp van Sportstudio raalte ingeschakeld. Zij hebben ons de laatste weken begeleid met de fysieke voorbereidingen voor aankomend seizoen.
Tijdens de PT lessen hebben wij voornamelijk de focus gelegd op kracht in combinatie met uithoudingsvermogen, wat we ook nodig zijn tijdens de wedstrijden. Wij danken Joost voor alle leerzame PT lessen!"

Jesse & Tim Jonkman

"Sinds enkele maanden aan het trainen bij Sportstudio Raalte, samen met Bauke (mijn personal trainer). Het voelt ontzettend goed! De training wordt afgesteld op mijn doel maar ook op hetgeen wat ik aan kan. Fijn om resultaat te zien en het kleinschalige maakt het erg prettig en persoonlijk.''

Petra

Wat zeggen ondernemers van ons

"Als sinds de opening volg ik naar volle tevredenheid meerdere PT lessen bij sport studio raalte. Mijn PT Rick Saris is enorm persoonlijk betrokken en zorgt voor voldoende structuur en afwisselende trainingen. Ook op de dagen met minder motivatie, zorgt de persoonlijke aanpak veel afwisseling voor maximale prestaties. De trainingen geven mij in combinatie met mijn werk altijd een ‘stok achter de deur’. Er is altijd voldoende uitdaging, zowel fysiek als mentaal. De persoonlijke aanpak maakt sportstudio raalte uniek."

Rick Hutten

Hutten Beef Heeten

"Door de trainingen ervaar ik dat ik fitter en sterker word. Hierdoor voel ik me beter in het dagelijks leven. Door de één op één begeleiding voer ik de oefeningen nog beter uit waardoor ik geen last heb van blessures"

Erwin Pronk

Flierenfluiter

"Sport Studio Raalte is een plek waar ik me welkom en gewaardeerd voel. Waar de trainers en medewerkers mijn naam kennen, waar ik een gevoel van verbondenheid ervaar en aanmoedigt word om het beste uit mijzelf te halen. Voor mij is Sport Studio Raalte niet alleen een plek om mijn lichaam te trainen, maar ook een oase van rust in het midden van mijn drukke leven. Tussen deadlines, vergaderingen en andere verplichtingen, biedt Sport Studio Raalte een welkome ontsnapping waar ik mijn gedachten kan laten rusten en mijn focus kan verleggen naar mijn lichaam en gezondheid."

Nicole Hutten

Hotel inn Salland

Ja, ik wil meer informatie>