Small Group Fitness Raalte

Met onze small group training in Raalte bieden wij de perfecte brug tussen fitness en personal training. Je traint in kleine groepen van maximaal 8 personen en altijd onder begeleiding van een personal coach.

Small group training van Sportstudio Raalte biedt twee verschillende workouts, HIIT & FIT en HIIT & Boxing. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT-training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. Het is een effectieve en efficiënte manier van trainen, waarbij je binnen 30 minuten een total body workout doet.

Groepsfitness Raalte

Ja, ik wil graag meer informatie over Small Group Fitness.

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om je te informeren over Sportstudio Raalte.

    Groeps Fitness Raalte

    HIIT & FIT is een groeps fitness in Raalte welke zich onderscheid in kwaliteit en persoonlijke aandacht. Hierin voer je een 30 minuten lang workout uit, waarbij diverse cardio en krachtoefeningen worden afgewisseld.
    HIIT & Boxing is een 30 minuten fitness workout, waarbij boxing en fitness oefeningen worden afgewisseld.
    Bij groeps fitness Raalte train je samen in kleine groepen van maximaal 8 personen. Deze trainingen zijn ideaal voor iedereen die fitter, sterker of slanker wil worden of blijven. Ben je overtuigd en zoek je een plek om te sporten in Raalte? Kom dan eens bij ons proefdraaien met onze groeps fitness in Raalte. Sportstudio Raalte is dé plek om te sporten in Raalte! Aarzel niet en neem snel contact op met ons voor het maken van een persoonlijke afspraak. We bespreken graag samen de mogelijkheden en staan klaar om je te helpen.

    Benieuwd naar de mogelijkheden van Sportstudio Raalte? Vraag een gratis intakegesprek aan.