Interesse in Small Group Training in Raalte?

Voor wie op een gezonde en efficiënte manier aan zijn kracht of haar conditie wil werken, is persoonlijke begeleiding essentieel. Bij Sportstudio Raalte bieden we Small Group Training aan, hierbij combineer je de voordelen van een personal trainer met de gezelligheid van trainen in een groep.

Small Group Training is onze meest populaire vorm van groepstraining. In kleine groepen van maximaal 8 personen werk je doelgericht aan je individuele doelen. Elke training is effectief en de oefeningen zijn gevarieerd, onder leiding van een professionele trainer boek je snel resultaten.

Wil jij je doelen behalen? Doe mee met Small Group Training!

Ja, ik wil meer informatie>

Onze Small Group Trainingen

Small Group Fitness Raalte

HIIT & FIT

HIIT & FIT is een 30 minuten interval fitness workout waarbij cardio en kracht wordt afgewisseld. Deze training is ideaal voor iedereen die fitter, sterker of slanker wil worden/blijven. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en elke week is de training anders bij Sportstudio Raalte. Het is een effectieve en efficiënte manier van trainen, waarbij je binnen 30 minuten een total body workout doet.

Met HIIT & FIT sport je op jouw eigen tempo in kleine groepen van max 8 personen en altijd met onder begeleiding van één van onze personal trainers. Samen sporten in een veilige en prettige omgeving, met betrokken coaches en medesporters, want resultaat halen we samen.

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

HIIT & Boxing

HIIT & Boxing van sportstudio Raalte biedt het beste uit twee disciplines, namelijk de leukste technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele fitness training. Het is een effectieve en een efficiënte manier van trainen, waarbij je binnen 30 minuten een total body workout doet.

Hiit & Boxing is een fitness workout waarbij boxing en fitnessoefeningen worden afgewisseld. Je traint samen in kleine groepen van max 8 personen. De samengestelde trainingen in HIIT & Boxing is voor mannen en vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om je conditie te verbeteren.


Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Boksen in Raalte man
Medisch Fitness Sportstudio Raalte

Medical FIT

Een 45 minuten medisch-fitness workout waarbij cardio en kracht wordt afgewisseld. Je traint hier in groepsverband (max 8 personen) met gelijkgestemde onder begeleiding van een personal trainer. Medical FIT is een speciaal programma voor iedereen die vanuit medisch oogpunt onder begeleiding dienen te sporten en/of te revalideren.

Samen sporten in een veilige en prettige omgeving, met betrokken coaches en medesporters, want resultaat halen we samen.

Wij bieden de volgende beweegprogramma's :

  • Knie, heup, rug, schouder en nek
  • Hart, diabetes, cva en oncologie

Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij bieden ruim 40 small group lessen per week. Zie lesrooster > klik Hier <

Wat zeggen klanten over ons?

''Sporten... iets wat ik altijd maar even heel leuk vond. Om na een aantal weken het bijltje er bij neer te gooien. Het liefst stilletjes, want ik stelde mezelf teleur. In mei 2023 hoorde ik van een schoolpleinmoeder, ja ook daar vindt de reclame plaats, over het fijne persoonlijke sporten bij Sport Studio. In combinatie met een kledingcrisis was dat de reden me aan te melden bij Sport Studio. Met als doel plezier beleven aan sporten en mij blijer voelen in mijn lijf.
En zo zijn we straks bijna een jaar verder. En durf ik met trots te zeggen 'ik ben sporten echt leuk gaan vinden!' Kleine groepen, hele gewone mensen maar bovenal de persoonlijkheid maken dat ik mij op mijn gemak voel. Met je naam aangesproken worden, terugvragen na een pijntje of een goed carnavalsweekend. Dat geeft een gevoel van gezien worden. En daarnaast een coachingsgesprek maken mij weer bewust over de invloed en regie die ik vooral zelf heb en mag nemen op mijn beweeg- en voedingspatroon. Dat doet niemand anders voor mij.
Maar bovenal; ik heb eindelijk het plezier in sporten teruggevonden.''

Loes Klink

"Sport Studio Raalte is een plek waar ik me welkom en gewaardeerd voel. Waar de trainers en medewerkers mijn naam kennen, waar ik een gevoel van verbondenheid ervaar en aanmoedigt word om het beste uit mijzelf te halen. Voor mij is Sport Studio Raalte niet alleen een plek om mijn lichaam te trainen, maar ook een oase van rust in het midden van mijn drukke leven. Tussen deadlines, vergaderingen en andere verplichtingen, biedt Sport Studio Raalte een welkome ontsnapping waar ik mijn gedachten kan laten rusten en mijn focus kan verleggen naar mijn lichaam en gezondheid."

Nicole Hutten

"Na het beoefenen van verschillende sporten ben ik bij sportstudie Raalte terecht gekomen. Waar ik in een traditionele sportschool het gevoel krijg dat ik "maar iets doe", krijg ik hier echt het gevoel bezig te zijn met iets waar ik gepassioneerd over ben. Voorheen zag ik echt tegen sporten op. Nu ga ik 3 keer in de week met plezier! Ik merk ook dat ik fitter wordt en dat mijn conditie verbetert''

Leonie Schottman