Succes verhalen van klanten Sportstudio Raalte

Het verhaal van Tomas Wagenaar

‘’Het is heel makkelijk: je moet het gewoon doen’’

30 kg geleden heb ik besloten om aan mijn gezondheid te werken en al snel kwam ik terecht bij sportstudio Raalte.

De knop moest om. Ik ben begonnen met 2x personal training. De klik was er gelijk en de persoonlijke aandacht beviel me zeer goed. Tja het was even afzien, maar ik begon het steeds leuker te vinden. Je begint met spierpijn, maar op een gegeven moment zie je resultaat.

Mijn doel was minimaal een jaar er alles voor te geven. Toen heb ik met mijn trainer mijn eetpatroon doorgenomen. Mijn trainer zei: ‘’Hou het eens bij en zie nu echt eens wat je binnen krijgt’’ Calorieën tellen zodat je inzicht krijgt. Snel daarna begon ik echt met afvallen en ging me steeds fitter voelen. Ik kreeg de smaak te pakken en begon intensiever en vaker te sporten. Zwemmen, hardlopen, badminton en calisthenics zijn de sporten die ik beoefen naast mijn personal training.

Niet te stoppen door alle energie die ik er van krijg:-)

Het succes ligt bij jezelf, gewoon doen en de juiste stok achter de deur zoeken. Maar misschien wel het belangrijkste, jezelf een lange termijn geven.

Tuurlijk drink ik bier en eet ik chips, maar alles is nu in balans. Mijn lichaam roept om goede voeding en ik eet inmiddels de hele dag door. Alles behalve de o zo domme diëten die je nergens toe helpen.

Al met al een super avontuur bij sportstudio Raalte. Ook na een zware hersenschudding heb ik het sporten rustig aan weer kunnen opbouwen , in deze tijden is er veel steun en goede ondersteuning geweest

Inmiddels ben ik met mijn laatste PT trainingen bezig en ga ik thuis het sporten combineren met Small Group. Ik beweeg nu dagelijks met veel plezier.

Mijn leven is ongelofelijk veranderd nu ik 30 kg lichter ben. Hou er wel rekening mee, als je ook tot dit goede idee komt,  dat je op de lange termijn al je kleding kan wegdoen en een hele nieuwe garderobe nodig hebt :-)

Zoek jij ook de stok achter de deur en/of de juiste begeleiding? Stel niet langer uit en vraag vandaag nog meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie>

Het verhaal van Evelien Docter

Na al een poos geen voet binnen de sportschool gezet te hebben was ik op zoek naar een kleinschalige sportschool met persoonlijke aanpak om weer op een gezond gewicht te komen. Ik kende Rick nog van mijn vorige sportschool, waar hij me al eens goed begeleid had en wist dat hij was overgestapt naar Sportstudio Raalte. Na een intake gesprek over doelen en valkuilen gingen we in August 2022 weer aan de slag.

In het begin was het een zoektocht naar wat er bij me past en hoe dat in het dagelijkse gezinsleven in te passen, maar gaandeweg vond ik met hulp en tips van Rick daar weer een weg in. Voor mij bleek het maken van bewuste keuzes gedurende de week in het eten belangrijk te zijn. Dit betekent voor mij dat ik per week zorg dat mijn eten in balans is, dus als ik een dag wat ongezonder eet, heb ik nog 6 dagen om gezonder te eten. 

De trainingen onder begeleiding van Rick, zijn altijd afwisselend en uitdagend en dwingen me tot het uiterste. Dat geldt ook voor de  HIIT training, die ik daarnaast één keer in de week doe. De oefeningen worden goed uitgelegd met aandacht voor de juiste technische uitvoering, waardoor ik na de les altijd met een voldaan gevoel naar huis ga. Ik sport nu 1,5 jaar met veel plezier bij Sportstudio Raalte, ben ruim 12 kg afgevallen en stuk fitter.

Zoek jij ook de stok achter de deur en/of de juiste begeleiding? Stel niet langer uit en vraag vandaag nog meer informatie aan.

Linda Breuker


‘Wie niet probeert zal ook nooit weten', aldus Linda. ‘Ik heb al veel grenzen verlegd en verbaasde mezelf steeds weer.

Bijna twee jaar geleden ben ik gestart met personal training bij Sportstudio Raalte met als doel fitter en sterker worden en dat is gelukt! De goede begeleiding, motivatie, uitdaging, plezier en gezelligheid; dat bracht me steeds verder.
Van een rondje om Tijenraan (3 km) naar 5 km en toen mijn eerste Obstacle-run, het bos in met een beetje hoogtemeters. Ik pushte mezelf steeds iets verder en toen was het zover…ik tikte de 10 km aan.


𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐭𝐨? 𝐆𝐞𝐰𝐨𝐨𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧. 𝐉𝐞 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐞𝐧𝐤𝐭…

Zoek jij ook de stok achter de deur en/of de juiste begeleiding? Stel niet langer uit en vraag vandaag nog meer informatie aan.

Het verhaal van Lieke Ruiter

Drie jaar geleden ben ik begonnen met sporten. Ik wilde graag in beweging komen en was op zoek naar een gezondere leefstijl. Samen met Rick ging ik een keer in de week aan de slag tijdens de pt. Tot op de dag van vandaag doe ik dit nog steeds! Die stok achter de deur is zo fijn. Rick heeft aandacht voor techniek, leert mij nieuwe oefeningen, zoekt naar uitdagingen, maar zet mij ook aan het denken tijdens gesprekken. Met vragen kan ik altijd terecht. Ik verleg telkens mijn grenzen zowel fysiek als mentaal.
Inmiddels ben ik naast de pt meerdere keren in de week te vinden bij de Sportstudio. Afwisseld bij de lessen wow, boxing en de buitenlessen. Genoeg variatie en uitdagingen! De begeleiding is persoonlijk, positief en er hangt een fijne, gezellige sfeer. Een dikke aanrader!

Heb zelf mooie resultaten weten te behalen onder begeleiding van personal training. Ben van 93 kg naar 63 kg gegaan!

Zoek jij ook de stok achter de deur en/of de juiste begeleiding? Stel niet langer uit en vraag vandaag nog meer informatie aan.

Het verhaal van Erna van Tolij van Hulst

Op mijn 43e heb ik een hartaanval gehad, tijdens de stap- les in 2006. Mijn klachten waren onzeker in mijn leven, ik voel zo nu en dan. Daardoor kwam ik bij Fysio Kracht binnen ter ech- t. Daar ben ik een tijdje geweest om mijn leven sterker te maken en vertro uwen in mezelf te krijgen, Tijdens die training was ik in de Studio bezig en zag op dat moment de kracht van de krachtige in de medische fitness les, Daardoor ben ik bij de Studio begonnen met bewegen en zag open dagen en moment dat ik al sterker werd, Ik sport nu op het het moment meer als een jaar hier en het heeft me weer een stuk beter gemaakt, ik sport nu op het het moment meer als een jaar hier en het heeft me weer een stuk beter gemaakt. Waarin ik beter gezond is dat ik meer al stabieler geworden.

Mijn mede-sporters gaven me ook complimenten dat ik nu zoveel beter loop als in het begin, wie wil nou niet ge complimenten ontvangen!

Zoek jij ook de stok achter de deur en/of de juiste begeleiding? Stel niet langer uit en vraag vandaag nog meer informatie aan.