Wat zeggen ondernemers over onze training?

"Als sinds de opening volg ik naar volle tevredenheid meerdere PT lessen bij sport studio raalte. Mijn PT Rick Saris is enorm persoonlijk betrokken en zorgt voor voldoende structuur en afwisselende trainingen. Ook op de dagen met minder motivatie, zorgt de persoonlijke aanpak veel afwisseling voor maximale prestaties. De trainingen geven mij in combinatie met mijn werk altijd een ‘stok achter de deur’. Er is altijd voldoende uitdaging, zowel fysiek als mentaal. De persoonlijke aanpak maakt sportstudio raalte uniek."

Rick Hutten

Hutten Beef Heeten

"Door de trainingen ervaar ik dat ik fitter en sterker word. Hierdoor voel ik me beter in het dagelijks leven. Door de één op één begeleiding voer ik de oefeningen nog beter uit waardoor ik geen last heb van blessures"

Erwin Pronk

Flierenfluiter

"Sport Studio Raalte is een plek waar ik me welkom en gewaardeerd voel. Waar de trainers en medewerkers mijn naam kennen, waar ik een gevoel van verbondenheid ervaar en aanmoedigt word om het beste uit mijzelf te halen. Voor mij is Sport Studio Raalte niet alleen een plek om mijn lichaam te trainen, maar ook een oase van rust in het midden van mijn drukke leven. Tussen deadlines, vergaderingen en andere verplichtingen, biedt Sport Studio Raalte een welkome ontsnapping waar ik mijn gedachten kan laten rusten en mijn focus kan verleggen naar mijn lichaam en gezondheid."

Nicole Hutten

Hotel inn Salland

"Ben met Personal training begonnen om te werken aan mijn fitheid en vermoeidheid. Doordat ik het te druk had met mijn eigen sportclub en met een baan ernaast, kon ik mijzelf niet motiveren. Helaas is er 2 jaar geleden uitgezaaide prostaatkanker geconstateerd en heb ik door de behandeling zenuwpijn en spierzwakte. Achteraf bleek dit de oorzaak van mijn vermoeidheid en fitheid te zijn. Sportstudio Raalte helpt mij nu een goede balans te vinden en mijn spierkracht te trainen. Joost is naast een goede vriend ook een erg fijne PT-er die mij ondersteund en waar ik mijzelf goed kan uiten. Dit is niet onbelangrijk bij een Personal training. Bij sportstudio Raalte is het kleinschalig trainen en is de nodige humor aanwezig. Dit maakt voor mij, dat ik er fijn kan werken aan mijn gezondheid."

Rob Sloots

Lef Olst

"Uit oogpunt mentale en fysieke gezondheid aantal maanden nu Personal training bij Sportstudio. De persoonlijke aandacht, expertise en de ongedwongen sfeer heeft mij een duw in de rug gegeven. Het meedenken in voedingspatroon, lichaamshouding en de persoonlijke aandacht hebben een grote toegevoegde waarde."

Maarten Nijmeijer

Sallands Hoeve

"Er zijn diverse redenen waarom ik heb gekozen voor Sportstudio Raalte. De 1 op 1 begeleiding sprak mij erg aan. Het is bijzonder afwisselend en erg op de persoon gericht. De beroemde stok achter de deur is voor mij ook zeker van toepassing, er is altijd wel wat. De trainers zijn allen erg gemotiveerd en voelt als thuis komen. Kortom een prettige manier van professioneel sporten."

Vincent Linthorst

Linthorst Transport

"De 1 op 1 training is mijn stok achter de deur naast het ondernemen wat me telkens weer motiveert om te gaan. De personal trainers begeleiden me optimaal waardoor de oefeningen worden uitgevoerd zoals het hoort''

Martin Blokvoort

Liefveld Coffee

"Drie per week ga ik ‘s morgens met haast en een vol hoofd naar de sport, maar ontspannen en vol energie ga ik weer naar huis. Sportstudio Raalte heeft fantastische trainers, persoonlijke aandacht, blijven je uitdagen ieder les opnieuw. Afwisselende lessen, super leuke mede sporters en veel spierpijn maar wel een sterker lijf dan ooit💪🏼
Het is maar een half uur knallen en dat is in ieder agenda in te plannen"

Chantal Achterhoek

Happy Hairdo

"Nu ruim een jaar aan de slag bij SportStudio Raalte, ik kwam voor meer inspiratie en het samen sporten met mijn compagnon! Samen runnen wij een paardenbedrijf Dreamcatcher Stable en willen naast de paarden ook nog wat “fitfun” time samen doorbrengen.
We gaan nog elke keer met plezier naar de studio toe. De coaches maken effectieve workouts en luisteren naar wat je doelen zijn en nemen deze ook mee in de trainingen."

Mari-lisa & Aniek Spronk

Dream Catcher Stable

Ja, ik wil meer informatie>